24hbc:s hustomte Jocke på plats även i år!

Vad vore ett 24hbc utan Joakim Jardenberg, hans talkshows och engagemang? Han har funnits med på alla tidigare hack och är lite av 24hbc:s hustomte. Vi är superglada att Jocke även i år kommer att hålla låda ute på Hasseludden! I måndags skrev han en fin bloggpost om 24hbc och han kräver, ja KRÄVER, att få se hela Sveriges hacker-elit på plats. Det är bäst att ni lyder honom, annars kan det här drabba er.
(bilden lånad av Gitta Wilén, CC BY-NC-ND)

• Hej Jocke, kul att du kommer att vara med igen! Vad ser du mest fram emot med 24hbc?

– Att vi verkligen tar fasta på ”Kärleken till koden” igen. Alla event har sin livscykel och jag tror det är helt naturligt att 24hbc har gjort en liten resa. Men som man ser i Axboms fina bild så är Internetinnovation ett helt ekosystem. 24hbc är en del av helheten, och nu ser jag fram emot vi hittar tillbaka till vår sweet spot. Koden, hacket, lekfullheten och wow-faktorn.

• Har du några tips till de som funderar/sitter och pillar på sina anmälningar just nu?

– Satsa på hög wow-faktor! Det går att åstadkomma på hur många sätt som helst, och kan egentligen vara hur lätt som helst. Allra bäst är om alla som ser ditt hack säger: ”wow, varför tänkte inte jag på det”…

• Vad kan deltagarna vänta sig? Kan du dela med dig av något kul minne du har från de tidigare åren?

– Åhh, på 24hbc kan allt hända. Jag har sett Karin Adelsköld dansa på borden i Fuji klockan 4 på natten. Jag har sett team hinna med tre pivoter på ett dygn och ändå bli klara i tid. Jag har upplevt det helt omöjliga i att pusha igenom 60 pitchar på 60 minuter och njutit av varje sekund. Jag har sett Björn Falkevik få fötterna trimmade av hundratals småfiskar (där fick ni svaret på frågan i förra bloggposten!). Jag har också sett och hört Sveriges vassaste nördar högljutt diskutera matrisfaktorisering och olika programmeringsspråk till en nivå där det nästan blev handgemäng. Men utöver den där sista incidenten är mina minnen bara varma och underbara. Det är en love-fest för nördar. Och den är bäst i klassen.

Vill du också uppleva det Jocke pratar om? Skicka in din anmälan nu! Fredag är sista dagen för att anmäla sig.

Det här inlägget postades i Nyheter 2012. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *