Talkshow nummer fyra – Gomorron 24hbc!


En natt fylld av intensivt kodande för vissa och ljuv nattsömn för andra är över. Nu är det knappt tre timmar kvar för teamen att få ordning på sina färska tjänster. Det råder fortfarande en febril aktivitet här och vi kör igång en avrundande talkshow . Vad händer efter 24hbc?

1:00 – Catalysatorprojektet

I soffan med Pernilla och Jocke sitter i dag Niclas Serén och Emmelie Idengren från .SE (som arrangerar 24hbc). De kommer nu att baka ihop 24hbc med Internet Discovery Day och .SE:s Crowdfunding-pilot för att hjälpa Sveriges webbentreprenörer framåt. Läs en bloggpost om det här.

Därmed kan de redan nu lova att det blir ett nytt 24hbc nästa år! Det kommer dessutom att bli flera mindre events med möjlighet att träffas.

Hör mer om projektet här

9:30 – SSWC-snack

För fjärde gången är det i augusti dags för Sveriges mesta knytkonferens Sweden Social Web Camp där webbnördar och sociala medie-kramare träffas och pratar om den sociala webben. Det finns fortfarande biljetter kvar!

12:00 – TDH gör ett kvällsdyk i hackar-havet

14:00 – Battle mellan TDH och Jörgensen

TDH ordnar WordCamp Sthlm och Johan Jörgensen håller i Internet Discovery Day (IDD) den 22 oktober på Internetdagarna Forum. Hur ska man kunna välja?!

IDD är ett eventet där entreprenörer möter kapitalet. Med brun byggpapp och tuschpenna så får man presentera sig och sin tjänst för potentiella investerare.

WordCamp Sthlm är eventet för alla WordPress-fantaster. Det blir två tydliga spår: ett tekniskt och ett åt publicisthållet samt ett tredje minispår.

WordCamp kostar 250 kronor, IDD är gratis. Läs mer här

Det hela kommer att avslutas med en stor gemensam fest. Missa inte!

Tack för nu, missa inte pitcharna för allt i världen, klockan 12.00.

Det här inlägget postades i Nyheter 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.