Nu öppnar vi för anmälningar till årets 24hbc!

(Foto: CC BY 2.0 av Ted Valentin)

För fjärde gången arrangeras 24 Hour Business Camp på Hasseludden Yasuragi.  Till denna fantastiska miljö välkomnas igen idésprutor, hackers och webbsnajdare att anmäla intresse för sitt deltagande.

Campets koncept är detsamma som tidigare gånger. Som grundaren Ted Valentin säger: ”Det som gör 24hbc coolare än alla andra hack i världen är att vi har en sjukt lyxig venue, där man får bli ordentligt bortskämd.”

Du kan anmäla dig från och med i dag den 22 april till och med den 2 maj. Utrymmet på Hasseludden är begränsat och därför måste vi tyvärr göra ett urval. Senast den 10 maj får du besked om du får möjligheten att hacka loss i Yakata och tofflor.

För årets hackaton finns en nyhet och det är begränsningar av deltagarantalet för varje lag. Ditt lag kan nu bestå av max tre personer. Anledningen till detta är att under förra årets 24hbc gav det ett liten fördel med många i ett lag. Nu ger vi möjlighet för fler lag att medverka och fler idéer kan utvecklas.

Fokus är på framtida affärsmässiga förutsättningar samt genomförbarhet. Så tänk på att skriva en genomtänkt anmälan!

Precis som vid föregående 24hbc kostar det 2 000 kronor per deltagare (+ 1 000 kronor för enkelrum) och då ingår det hotellrum och helpension samt tillgång till Yasuragis härliga spa. Mer info om det praktiska kommer inom kort.

Så, nu ser vi fram emot 24hbc på ett sommarhärligt Hasseludden! Har du frågor, tveka inte att hör av dig!

Och den viktigaste informationen sist men inte minst, du anmäler ditt lag här.

Det här inlägget postades i Nyheter 2012. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu öppnar vi för anmälningar till årets 24hbc!

  1. Pingback: Hackernytt | Om startups och allt som hör till. På svenska. | Nu öppnar vi för anmälningar till årets 24hbc!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.