Glesys är med på tåget!

 

Återigen är det dags för 24hbc, och blir det bara hälften så roligt, trevligt och spännande som det var sist så kommer det blir succée även denna gång. Det är ett rent nöje att få vara med att sponsra även detta år. Vi erbjuder samtliga deltagande lag en kostnadsfri VPS för sitt projekt, (värde upp till 500 kr). Servern förblir kostnadsfri i ett år. (Fram till 2012-10-31)

Vi kommer vara på plats med representater under hela eventet och hjälper gärna till med alla typer av eventuella hosting frågor / problem som kan dyka upp under dagarna.

Väl mött!

Glenn & Jonas
GleSYS Internet Services AB

Om Janne Elvelid

Projektledare för Internetdagarna, Svenskarna och Internet, World Internet Project och internetstatistik.se.
Det här inlägget postades i Nyheter 2011, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Glesys är med på tåget!

 1. Jonas / GleSYS skriver:

  Det går bra att få tillgång till den redan nu. GleSYS kan dock inte bedömma om det är fusk eller inte. Jag tvivlar på det eftersom vem som helst kan förbereda sig med en utvecklingsmiljö på en osponsrad servrer.

  Om du redan är kund idag så skapar du en server och meddelar oss vad den heter så skjuter vi fram fakturan till 2012-12-31, och säger du upp den innan så kommer ingen faktura på den.

  Om du inte har något konto hos oss idag så beställer du på http://www.glesys.se/vps.php som kampanjkod skriver du 24HBC.

 2. David Vrensk skriver:

  Mycket sympatiskt, vi tackar mjukast!
  Finns det möjlighet att få tillgång till en VPS redan nu så att vi kan se till att den är igång och har rätt saker på sig? Vi vill hellre använda vår 24 timmar till utveckling än till konfiguration om det går. Eller är det fusk?

 3. Emil Cardell skriver:

  Kan man få tillgång till en VPS nu så man kan börja förbereda? Hur går man till väga?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *