Nattsudd med två dryga skåningar och några dinosaurier

Nattsudd med två dryga skåningar. TDH är tillbaka i soffan och tillsammans med Jocke avrundar han dagen här ute på Hasseludden ihop med några ritkiga tungviktare inom webbutveckling och entreprenörskap. På tal om tungviktare – ni får också se allas vår Björn Falkevik i en brottningsmatch på liv och död med Martin Källström – samt lite annat smått och gått som har hänt här på 24HBC, fot-ätande fiskar till exempel.

o:20 Veteranerna har ordet

Först ut i soffan är Martin Källström Twingly , Annika Lidne Disruptive media, och Tjompa. Tillsammans är de på 24HBC för att ta fram Startupjobb.se – en tjänst (som de själva beskriver det) ”för startups som vill skaffa sig ett orättvist övertag över i konkurrensen med större företag genom att hjälpas åt med rekrytering. Syftet är också att marknadsföra startups som det bästa karriärvalet oavsett om du är student eller har lång arbetslivserfarenhet.”

Under stunden i soffan berättar de också mer om hur de kom på att de skulle göra startupjobs.se tillsammans, hur de rent tekniskt satt upp tjänsten och hur de som etablerade företagare har tid att åka i väg till Hasseludden.

Som Martin säger: Jag har inte tid att inte vara här

14:10 Bakom kulisserna – 1

Det händer mycket andra saker på Hasseludden utöver själva kodandet. Nu ska ni få följa emd och se vad som händer bakom kulisserna:

14:34 Möt Te-damen: ”man kan dricka te hela dagen om man vill”

16:24 TDH:s bästa tips efter att ha utforskat Hasseluddens anläggning: Ta en sväng, det händer massor

17:20 Ted Valentins bekännelser

Gästbyte i soffan, Ted Valentin, 24HBC:s grundare, och Björn Lilja Kundo, tar plats.

Vi har frågat oss tidigare huruvida Ted skulle klara att hålla sig ifrån att hacka under de här 24 timmarna. Och nu har vi svaret, ihop med en bekännelse:

Ted Valentin: Jag är ganska glad att jag inte bygger i år, skulle nästan skämmas då. Det är så otroligt mycket duktiga folk på plats här. Så efetr att jag gått runt här och lyssnat har jag blivit avskräckt från att koda.

Björn berättade om hur det egentligen inte hjälpt honom särskilt mycket att ha deltagit på 24HBC tidigare:Vi har inte lärt oss någonting – vi tog på oss för mycket i år igen”. 🙂

22:25 Björn berättar om Kundos resa

Kundo: Från 24hbc till hobbyprojekt till heltidssysselsättning

24:55 Ted berättar om Tripbirds

Se hur Ted försöker smyga på Tripbirds klistermärke på Jockes dator (och så berättar han så klart mer om Tripbirds också, hans senaste startup).

Ted vill lämna Google – Beyond Google. I dag blir det ibland så att man bygger för Google i stället för användarna

Ted om hackers och kopplingarna folk gör till Lisbeth Salander

Här krashade tyvärr Bambuser för oss. Men misströsta inte, i morgon när vi får upp Youtubelänken kommer ni också att kunna se:

Clash of the Titans

Se brottningsmatchen mellan Björn Falkevik och Martin Källström. Vem tror du vann?

Fisk-fots-peeling

Hur är det egentligen som hälsoupplevelse? Björn och Petter sätter betyg.

Det var allt för i kväll. Vi syns igen i morgon 9:30 då Johan Jörgensen kommer och berättar mer om Internet Discovery Day och John-Philip JP Johansson om XDevcamp

Vi är tillbaka igen i morgon 9:30. Sov sött (om ni inte kodar) så syns vi i morgon.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nattsudd med två dryga skåningar och några dinosaurier

  1. Pingback: 24 Hour Business Camp, del tre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *