Poworkout Stretch lanseras snart i App Store!

PoworkoutStretch är en app med färdiga stretchprogram som Susanne Jarl och Caroline Nilsson började bygga under 24hbc på Hasseludden i höstas.

Caroline Nilsson och Susanne Jarl har sedan tidigare byggt och släppt träningsapparna Poworkout Trim & Tone för iPhone/iPad och Android samt Poworkout Ball & Band för iPhone/iPad.

Caroline är träningsexperten och Susanne är programmeringsexperten! 🙂

Att utveckla en affärsidé på 24 timmar

Vi jobbade på hårt under våra 24 timmar och kom faktiskt en bit på vägen. Vi fick till en bra prototyp som fungerade bra som “proof of concept” – och det tycker vi kan vara ett bra mål att ha med 24hbc.

Det gäller att organisera sin data

Efter 24hbc jobbade vi vidare i full fart för att sedan inse att det blev en väldig massa data och mycket text som upprepade sig.

Vi insåg att vi behövde backa tillbaka, göra om göra rätt och ändra datamodellen. Vi skissade upp en ny modell men sedan tog vi en paus och prioriterade släppet av Poworkout Trim & Tone för Android samt marknadsföring framförallt i USA på Facebook.

Sedan var det dags att ta tag i stretchappen igen, med en ny datamodell som fungerar riktigt bra och snart, mycket snart, släpper vi appen till App Store!

Att vara med på 24hbc

24 hbc är en väldigt kreativ miljö och fantastisk stämning som måste upplevas!

Susanne har varit med tidigare, då hon byggde m.recepten.se, men det var första gången för Caroline på senaste 24hbc. Hon var dessutom med i två projekt samtidigt, då hon även gjorde mammaiform.se

Tips till nya deltagare

Planera så noga som möjligt innan du åker och beräkna in tid för att förbereda pitch och räkna inte med att Internetuppkopplingen fungerar.

Står du och trampar och är osäker på om 24hbc är något för dig? Sluta fundera och anmäl dig! Du kommer inte ångra dig!

/Susanne & Caroline

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Poworkout Stretch lanseras snart i App Store!

  1. Pingback: Status stretchapp | GymGlam.se

  2. Pingback: Poworkout Stretch på 24hbc | Gör Om Gör Rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.