EnklaAvtalet.se

EnklaAvtalet.se är en webbtjänst som gör det möjligt för alla att snabbt skapa och underteckna avtal med hjälp av sin mobiltelefon eller surfplatta.

De allra flesta tycker att det är krångligt att ingå avtal. Och ändå är det något som vi ständigt gör. Men eftersom det upplevs som bökigt så slarvas det ofta med formaliteterna. Det kan finnas många anledningar; från att det är svårt att veta hur avtal ska formuleras till att inte ha papper och penna tillgängligt.

Behoven och tillfällena varierar. Det kan röra sig om allt ifrån ett enklare köpeavtal när något säljs eller köps på Blocket till att komma överens med en hantverkare om en tjänst som ska utföras.

Tjänsten är lätt att använda – gå in på EnklaAvtalet.se och välj en av de färdiga mallarna eller skriv en egen avtalstext. Undertecknar gör du med ditt finger direkt på skärmen. När alla skrivit under är avtalet klart och parterna får en kopia av avtalet per e-post. Här hittar du en kort video som visar hur tjänsten fungerar.

EnklaAvtalet.se är en gratistjänst och fungerar i alla smarta mobiler och surfplattor.  För företag finns möjligheten att skapa egna mallar.

Följ oss gärna på @EnklaAvtalet

Vi som ingick i teamet arbetar till vardags med webbtjänsten Underskrift.se.

Oskar, Andreas och Jonas kl 04.40 innan någon timmes sömn

Oskar Sjöberg, utveckling – Andreas Massarsch, affärsutveckling – Jonas Bohlin, design/UX

Det här inlägget postades i 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.