Hittebo

Peter, Lowe och Erik i crunchmode

Hittebo är (snart) en bostadsförmedling genom Facebook för ditt utökade nätverk för att få tag på en bostad eller hyra ut sin bostad. Genom att man bara kan hyra eller hyra ut genom sina vänner eller vänners vänner så hittar man alltid en passande hyresvärd eller hyresgäst.

Dessutom ser vi att det ligger i tiden när regeringsförslaget har kommit att det ska bli enklare för privatpersoner att hyra ut sin bostad med bostadsrätt eller äganderätt.

Teamet som utvecklar Hittebo består av Erik Pettersson (@ptz0n), Lowe Bäckström (@lowebackstrom) och Peter Rosdahl (@PeterRosdahl) från Improove.

Gå in på Hittebo.se redan nu och registrera dig!

Det här inlägget postades i 2012. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hittebo

 1. Jonas Lejon skriver:

  Ni måste ju använda EnklaAvtalet 😉

 2. Residensportalen skriver:

  God ide. Dock så är de förmedlingar som sker mellan vänner av vänner etc oftast de som vi ser gå snett. Det är viktigt att ha en förmedlare inkopplad så att ett lagenligt kontrakt upprättas, korrekt inspektions procedur upprättas etc.
  Mvh,
  Residensportalen

  • Andreas Massarsch skriver:

   Faktum är att den mallen som inte hanns med på innan kl 12 var just ”Hyresavtal andrahandsuthyrning”, som vi vet är väldigt efterfrågad.

   Jag återkommer när den finns på plats, så kan ni se om det är något som skulle passa in.

   Andreas (@enklaavtalet)

 3. Ted Valentin skriver:

  Tror verkligen på detta. Redan idag sker väldigt mycket bostadsförmedling genom vänner. Men det blir mycket skrik på Facebook, saknas något mer strukturerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *