Sammanfatta.se – Redaktionerna bestämmer, glöm dina vänner

Trött på tjänster som baserar sig på vad dina kompisar gillar? Har du inte samma smak som din kompis från mellanstadiet? Då har vi nyhetstjänsten för dig!

Vi ger dig ett ställe där du kan se vad Sveriges samlade nyhetsredaktioner tycker är viktigast just nu. Tjänsten samlar in och relevansbedömer flera traditionella redaktioners nyhetsvärdering via en egen algoritm. Materialet klustras och topicidentifieras och används för att kunna presentera en nyhetsöversikt som alltid är aktuell.

Emil Stenström: Pluggat Civ.ing på KTH, Jobbat som webbkonsult i 5 år (gränssnitt, backend, användbarhet), nu heltidsanställd på Kundo (som skapades på första 24hbc). Varit med på samtliga 24hbc tidigare och levererat ett fungerande projekt varje gång.

Johannes Edelstam: Läst samma utb. som Emil! Jobbar på Emils gamla jobb! Är konsult med fokus på webb och design. Har byggt en hel del i Rails och bidragit till ett och annat open source projekt. Driver user groupen sthlm.js.

Peter Krantz: Egen företagare, arbetat med systemutveckling och öppna offentliga data. Gillar öppna data, den semantiska webben, API:er. Kan inte sluta programmera. Var först på det jobb som skulle komma att bli arbetsplats för Emil och Johannes.

Det här inlägget postades i 2012. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.