En liten presentation av oss som gör SnoLooken

Här kommer en liten presentation av oss tre som ska jobba med SnoLooken:

Mattias Aspelund är en allsidig utvecklare med bred erfarenhet av all things internet, samt en bakgrund som informationsutvinnande teknisk fysiker. Mattias är givetvis delägare i 49lights som driver Shoppinggatan och Digeshops. På sin fritid tycker Mattias om meditation, programmering och Twitter.

Peter Danielsson är en grym backendutvecklare som nog aldrig blir riktigt nöjd med en SQL-query. Peter har varit professionell pokerspelare och är grym på optimering och artificiell intelligens. ”Det största jag har optimerat var nog lagerhållningen för ett rederi.” Peter är också han delägare i 49lights, och är omåttligt stolt över att ha fått upp Shoppinggatan på topp tre för sökordet Odd Molly i Googles Serp.

Jenny Aspelund är 49lights mastermind och den som ligger bakom 49lights produkter. Jenny registrerade domänen Shoppinggatan redan 2005. ”Då var all e-handel på nätet riktat till tekniskt lagda män. Min vision är att e-handel ska vara minst lika inspirerande, social och rolig som shopping i fysiska butiker.”
Även Jenny är teknisk fysiker, och har ett stort intresse för asien. Pga höstlov kommer Jenny att medverka på #24hbc via Skype.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *