Follower.se

Follower.se - logotyp

Vi kommer att lansera projektet Follower.se under 24hbc.

Om du driver en webbplats har du säkert funderat på vad alla dina besökare egentligen gör på din sida. Follower.se är en tjänst där du i realtid kan följa aktiva besökare på din sida se deras väg genom din sajt. Se musklick, knapptryckningar och vad som påverkar användarupplevelsen. Du kan dessutom välja att starta en chatt med besökaren för att få och ge kommentarer direkt.

Funktionen är ovärderlig vid exempelvis testning av nya funktioner eller för att se hur en kund i en e-handel beter sig.

Vi som står bakom:

David Svensson
En av grundarna till podcasten Webbradion och ägare till webbutvecklingsfirman Standout AB i Växjö. David kommer att agera projektledare och designansvarig i det här projektet, men det är troligt att han även grottar ner sig i koden när det behövs.

Kevin Sjöberg
Arbetar mestadels med Ruby on Rails-utveckling på Standout. I det här projektet kommer han att dra det tyngsta lasset när det gäller backend-kodningen.

Andreas Lundahl
Frontend-ninja på Standout, han kommer att se till att fånga det som händer i besökarnas webbläsare och skicka vidare det till vår applikation.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Follower.se

  1. Pingback: Entrepreneurial HIVE, TeaParty.nu, and StartupJobb.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.