HittaHjälpen

Hittahjälpen.se

Uppdrag (små jobb) för privatpersoner.

Hittahjälpen.se är en samlingspunkt där privatpersoner som har tid och lust kan erbjuda sig som fixare. Du kanske är duktig på att laga cyklar, fixa bilar, trädgårdsskötsel, barnpassning privatundervisning… Lägg till dig på hittahjälpen.se och nå ut till privatpersoner som behöver hjälp med mindre uppdrag!

Vi hjälper dig hitta hjälpen!

 

Teamet!

Johan Pettersson är en dedikerad programmerare, både professionellt i sitt yrke till vardags, och även på fritiden. Johan är inbiten .net:are och har bland annat utvecklat:
senatag.se och restidsgaranti.se

Christopher Isene är fokuserad programmerare med många projekt och uppdrag. Till vardags arbetar Christopher som både servicetekniker och utvecklare. Christopher är känd för mediacreeper.com. Christopher har även varit till stor hjälp vid utvecklingen av senatag.se .

Victoria Wagman, Driven entreprenör och drömmare som vill göra världen till en trevligare plats att leva på! Arbetar idag som programmerare i Stockholm, samt utvecklar anlitafotograf.se där du kan kolla på fotografier från flera fotografer på ett ställe. När du favoritmarkerar en bild kan du sedan se vilken fotograf som har fotograferat bilden. Driver också bunko.se där du fyller i intressen och område och sedan kan träffa nya vänner oavsett kön, ålder, etnicitet, bakgrund o.s.v. 🙂

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till HittaHjälpen

  1. Pingback: Entrepreneurial HIVE, TeaParty.nu, and StartupJobb.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.