mammaiform.se

Kom i form med din bebis
Övningar och träningsprogram för att komma i form efter en graviditet och som du kan träna hemma tillsammans med din bebis.
Mammaiform.se är en träningssajt för mammor. Meningen är att inspirera mammor till att komma igång med träningen och att träna anpassade övningar.

Många undrar vilka övningar som är bra att börja med
Det är bra att börja träningen i rätt ände. Mycket händer i kroppen vid en graviditet, det finns hormoner som mjukar upp skelettet och försvagar musklerna kring bäcken och bål – de behöver stärkas.

Bålen och bäckenbottenmusklulaturen behöver byggas upp innan det är dags för mer traditionell träning – som löpning och lagsport och gymträning till exempel. I många bollsporter till exempel är det många snabba start och stopp – där är det lätt att skada sig om man hoppar över den grundläggande efter-graviditet-träningen.

På mammaiform.se får du konkreta träningsprogram med tydliga mål för att stegvis bygga upp kroppens styrka efter graviditet och förlossning.
– Jag har fått många frågor om just mammaträning, nu har jag samlat dem och adderat mina egna erfarenheter efter att själv ha byggt upp kroppen efter två graviditeter. För att helt enkelt skapa en träningssajt för mammor, berättar tränaren och sajtens skapare Caroline Nilsson.

Sajten tar form rent tekniskt med hjälp av Sandra Granberg, som programmerar, designar och gör layout. Hon läser utbildningen Webbutvecklare vid Yrkeshögskolan i Göteborg.

Mammaiform.se är alltså precis som det låter – en mammaträningssajt för alla mammor som önskar att bli starkare, slankare, snyggare.

Vi som står bakom: Caroline Nilsson & Sandra Granberg.

111030 23:54
Hej, hej! Nu har vi checkat in på Yasuragi, ätit en god och trevlig middag och är laddade som tusan. Snart börjar vi forma sajten! /Caroline

Sandra programmerar sajten mammaiform.se

Sandra programmerar sajten mammaiform.se på Yasuragi Hasseludden under 24 HBC.

111031 14:54
Nu har vi valt färger sajten (det blir tjejigt) (och snyggt) och Sandra är i full gång med layout och design. /Caroline

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till mammaiform.se

  1. Pingback: Entrepreneurial HIVE, TeaParty.nu, and StartupJobb.se

  2. Pingback: Hackers och gäster – Talkshow #4 | 24 Hour Business Camp 2011

  3. Pingback: Status just nu | Träningsblogg - GymGlambloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.