SSWCKOLL reborn

Vår idé kommer att vara en eventtjänst med inslag av gamification och e-learning för att göra eventen lite roligare och främja nätverkandet. Där man ska försöka para ihop namn/företag/nick med en bild och då får poäng efter hur många man har rätt på. Konceptet testades på SSWC med en enkel demo. Men nu är det som sagt dags att göra det till en riktig tjänst på 24h, med kopplingar till Twitter och Facebook för att importera profiler och bilder.

Vi som står bakom:

Mikael Lindström

Mikael Lindström
Jag har varit med på alla 24hbc så det ska bli jättekul att följa med igen. Jag bor i Tyresö med fru och barn och har skapat webbtjänster på friden sedan 2006 (bl.a.  Mobilize.se, Lokalanyheter.se, Löpband.se och Inkomstförsäkringprivat.se). Jobbade tidigare inom mobilbranchen, men har nu bytt och jobbar nu med Google Analytics och sökmarknadsföring på Quisma. Så vill du diskutera SEO, mobiltjänster, sms eller mms, så är det bara fråga på. Jag delar gärna med mig av tips.

Peter Lindström

Peter Lindström
Jag har en bakgrund som entreprenör inom mobilbranschen, där jag drev ett företag som sysslade med Mobilspel och Mobil marknadsföring. Idag arbetar jag som försäljningschef på IT-konsultbolaget Chas
(www.chas.se) där jag får utlopp för min entreprenöriella ådra som
intraprenör. På friden umgås jag med fru och fyra månaders sonen ute i Älta.

Får jag någon tid över (främst när sonen sover) kodar jag gärna på webbprojekt tillsammans med min bror, som jag har skapat sajten Jobblediga.se tillsammans med.

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till SSWCKOLL reborn

  1. Pingback: Entrepreneurial HIVE, TeaParty.nu, and StartupJobb.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.