TiltApp (”Turneringsappen”)

Det spelas miljontals olika turneringar varje dag, allt ifrån några korta pingismatcher på kontoret till fotboll i korplag och e-sportturneringar distribuerade över hela världen.

TiltApp.com är ett smidigt verktyg för att enkelt arrangera turneringar, hantera spelordning, utslagning, deltävlingar och förstås presentera resultatet snyggt och överskådligt. Turneringar skapas enkelt via TiltApp.com eller via vår iPhoneapplikation.

Till att börja med kommer vi att fokusera på relativt enkla utslagsturneringar men planerar för en mängd andra typer av spelsystem.

Det är vi som står bakom TiltApp:

Björn Lilja: Systemutvecklare som blev säljare som blev fluffig strateg. Medgrundare till Kundo, som startades på 24hbc 2009, där han nu jobbar heltid tillsammans med Emil. Läser galna mänger artiklar om webbtrender och startups varje dag. Kodar gärna Django!

Björn Sållarp: Mannen som förutom att skapa den populära appen Mitt Saldo (Appstore) nyligen även gjort sig känd för att ha gett två svenska banker ett ”ofrivilligt API”. Älskar vällagad mad. Bakom den ödmjuka ytan kräver han perfektion av sin omgivning 😉

Daniel Antell: Teamets extremt drivna generalist med ett gott öga för formgivning. Tar något längre tid än två veckor blir Daniel uttråkad så 24 timmars tidsgräns passar honom utmärkt! Har trots sina ”unga år” hunnit vara VD på konsultbolag.

David Billskog: Till vardags utvecklare på mynewsdesk och ett stort fan av modern och agil systemutveckling, självklart i Rails. David är också en av grundarna till Kundo. David är den första människa vi känner som tillkännagav att hans mål i livet var att bli bäst på ett programmeringsspråk (gissa vilket…) 🙂

Emil Stenström: Länge titulerad en av Sveriges bästa gränssnittsutvecklare jobbar han idag ännu hellre med användbarhet och strategi. Programmerar fortfarande gärna, vanligtvis i Django. Något av en cirkusådra och inte alls oäven jonglör. Även han en av grundarna till Kundo.

Erland Ranvinge: Går den att programmera? Självklart! Kodar C# på Valtech på dagarna men är mer förtjust om det som ska utvecklas är något udda (gärna med hårdvara?).

Hela teamet har vid olika tillfällen jobbat som konsulter på Valtech, och det är så vi känner varandra från början. Vi tycker det ska bli grymt kul att komma igång och träffa er andra! 🙂

Det här inlägget postades i Projekt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till TiltApp (”Turneringsappen”)

  1. Pingback: 24 hour business camp: Mynewsdeskere vant innovasjonskonkurransen | wp playground

  2. Pingback: 24 hour business camp: Mynewsdeskere vandt innovationskonkurrence | wp playground

  3. Pingback: Mynewsdeskare tog hem segern på 24 hour business camp | Mynewsdesks blogg

  4. Pingback: Entrepreneurial HIVE, TeaParty.nu, and StartupJobb.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.